s InterConnect s

Kundecase: CN Agentur bruger Quiink PDF Out


Svenne Olsen fra CN Agentur anslår, at virksomheden kommer til at spare kr. 10-12.000 årligt på porto med Quiink PDF Out

”Vi fik installeret Quiink PDF Out dels for at være lidt på forkant med vores kunder, dels fordi nogle af vores kunder faktisk krævede at få tilsendt fakturaer og kreditnotaer pr. e-mail,” fortæller Svenne Olsen fra CN Agentur i Gudme. 

”Min chef tog fat i Christian fra InterConnect, og han fandt selvfølgelig en løsning. Den dag, Christian installerede Quiink PDF Out, fik vi en grundig gennemgang af systemet. Det virker upåklageligt, så vi har ikke haft behov for yderligere hjælp.”

Quiink PDF Out er et rigtig godt hjælpemiddel

Svenne Olsen anslår, at CN Agentur kommer til at spare kr. 10-12.000 i porto om året. Hertil kommer den tid, han sparer ved ikke at skulle pakke de printede fakturaer i konvolutter.

”Min hverdag er blevet lettet med Quiink PDF Out,” siger Svenne Olsen. ”Det er et rigtig godt hjælpemiddel til Microsoft C5, og det vil jeg meget gerne anbefale til andre.”

”InterConnect giver generelt god service og følger op på sagerne - når vi ringer til dem, er de altid klar,” tilføjer Svenne Olsen.

CN Agentur

CN Agentur består af syv medarbejdere. CN Agentur har specialiseret sig i engros salg af herretøj, bl.a. Pierre Cardin og private label til en række kædeforretninger.

Se en demonstration af Quiink PDF Out

Download kundecase (pdf)