Kundecase: HelpIT DANMARK bruger Quiink CRM


"Quiink CRM til Microsoft C5 giver overblik over kundeemner og debitorer"

Jill Pedersen er en glad Quiink CRM bruger

”Quiink CRM er genialt,” fortæller revisor Jill Pedersen fra HelpIT DANMARK i Støvring.

”Quiink CRM til Microsoft C5 har hjulpet mig til at få et overblik over kunder og kundeemner, uden at jeg har måttet bruge tid på at lære et nyt system."

”Nu ligger oplysningerne ét sted i stedet for at ligge på 14 forskellige regneark med kommentarer og gule sedler rundt om på skrivebordet," siger Jill.

"Kan du bruge Microsoft C5, kan du også bruge Quiink CRM, du skal ikke til at lære et nyt program at kende!"
Jill Pedersen, HelpIT DANMARK

Overblik over kundeemner og kunder

”Aktivitetsoversigten i Quiink CRM giver mig et overblik over mine kundeemner og eksisterende kunder,” fortæller Jill. ”Jeg behøver ikke længere at lægge aftaler ind i Outlook, når jeg skal ringe til en kunde – jeg kan bare se på aktivitetslisten.”

”Jeg kan også se de opgaver, min kollega er ansvarlig for, og se, hvad der sker i sagen. Den viden, jeg har, har mine kolleger også adgang til i stedet for, at det ligger på skriveborde rundt omkring. Hvis en medarbejder bliver syg, holder ferie eller rejser, er oplysningerne stadig tilgængelige.”

Når et af Jills kundeemner bliver til en kunde, er alle oplysningerne allerede klar i C5.

Nemt og hurtigt

”Quiink CRM er nemt og hurtigt at gå til, når først man har fået oprettet sine eksisterende debitorer. Det er hurtigt at oprette nye emner,” siger Jill. ”Man kan hente kundeemnernes adresser på internettet, og trykker man på globussen ved siden af kundens hjemmesidenavn, kommer man automatisk til kundens hjemmeside.

Man kan koncentrere om et emne og hente oplysningerne dertil i stedet for at skulle rundt 17 forskellige steder. Det er smart!”

Fungerer sammen med Microsoft C5

Jill synes også, at det er smart, at alle Microsoft C5’s standard funktioner fungerer sammen med Quiink CRM. ”Hvis jeg f.eks. vil ændre et kundenummer, retter det sig selv i emnekartoteket, jeg skal ikke rette det flere steder. Microsoft C5 og Quiink CRM er hele tiden synkroniseret, så jeg kun skal vedligeholde data ét sted.”

”Quiink CRM er et ekstremt billigt produkt, når man ser på, hvor meget det kan i forhold til tilsvarende produkter. Christian Juhl Petersen har lavet et godt produkt,” slutter Jill Pedersen.

Download kundecase (pdf)