Kundecase: LTA Auto bruger C5 2010


LTA Auto har fået opgraderet deres C5 til version 2010, og samtidig har de fået et pakkesystem, der gør livet nemmere for deres kunder

"Samarbejdet med Christian er ganske udmærket," siger Arno Moritsen

”Vi har fået opgraderet vores C5 2008 til en version 2010, og så har Christian Juhl Petersen fra InterConnect lavet diverse rettelser for os,” fortæller Arno Moritsen fra LTA Auto ApS i Svendborg.

Gør arbejdet nemmere

”Der er ikke sket de store ændringer i C5, men der er nogle tabeludskriftsmuligheder i Excel, som vi regner med kan gøre arbejdet væsentligt nemmere,” siger Arno Moritsen.

”Hele vores udskriftsproces er blevet revideret, så vi nu skriver alt ud direkte fra C5 og ikke som tidligere via Word”.Nyt pakkesystem virker fint

”Christian har også lavet et pakkesystem til os,” forklarer Arno Moritsen. ”Før i tiden kunne vi kun lave én lang pakkeliste.

Men nu kan vi angive nøjagtigt, hvad der er i hver kasse, vi sender ud. Pakkesystemet gør det meget nemmere for modtageren, og det virker fint.”

Intrastat

Langt de fleste af virksomhedens kunder bor i udlandet, og LTA Auto skal bruge Intrastat systemet fra Danmarks Statistik til at angive køb og salg inden for EU. Christian Juhl Petersen har installeret Intrastat hos LTA Auto, og det fungerer godt.

Udmærket samarbejde

”Samarbejdet med Christian er ganske udmærket; han ved jo, hvad han taler om,” siger Arno Moritsen. ”Det er en af grundene til, at vi valgte InterConnect til leverandør.”


LTA Auto ApS

  • er leverandør af en lang række produkter, bl.a. køretøjer, autotilbehør og – reservedele, motorcykler, værkstedsudstyr, landbrugsmaskineri, bygningsmaskineri, generatorer, dæk og batterier
  • sælger primært til nødhjælpsorganisationer, bl.a. i Afrika
  • har sit eget lager af køretøjer, motorcykler og generatorer på Afrikas Horn, i Europa og i Mellemøsten.

Download kundecase (pdf)