Kundecase: HelpIT DANMARK bruger Quiink CRM


Hos Malerselskabet har elektronisk fakturaindlæsning med Quiink In ændret forretningsgangene – og det er en fantastisk lettelse

Jane Thiemke med en kunde i Malerselskabets butik

”Jeg havde længe efterspurgt et system, der kan læse fakturaer ind”, fortæller administrationschef Christian Kaab Hesselholdt fra Malerselskabet A/S.

”Det havde jeg erfaringer med fra et tidligere job, hvor vi benyttede EDI. Med elektronisk fakturaindlæsning slipper man for at taste fakturaer ind og dermed lave fejl, og det sparer en masse tid.”

Quiink In var en fantastisk lettelse

Malerselskabet henvendte sig til Datek A/S, der anbefalede Quiink In. Malerselskabet var villige til at prøve og henvendte sig til Christian Juhl Petersen for at få Quiink In installeret.

”Da vi havde fået Quiink In installeret, blev vi nødt til at ændre forretningsgangene, så de passede til systemet, men da det var sket, var Quiink en fantastisk lettelse,” fortæller Christian Kaab Hesselholdt.

Quiink In sparer en masse tid

Malerselskabet i arbejde

”Nu kan konduktørerne godkende indkøbsfakturaen på skærmen og selv sætte et nyt sagsnummer på den.

De kan vælge mellem de varenumre, der angives på skærmen. Når de er færdige, er indkøbsfakturaen i princippet klar til bogføring, så vi sparer en masse tid.

Konduktørerne fangede den nye arbejdsgang stort set med det samme, og vores bogholder kan slet ikke få armene ned. Vi er rigtig glade for Quiink In, og vi synes, at Christian har gjort det godt.”

Quiink In i indkøbsforeningen

Indkøber Jane Thiemke, der arbejder i Malerselskabets butik, bestyrer en indkøbsforening, hvor hun bestiller varer via e-handel. Her er Quiink In en stor hjælp.

Hvor hun før købte en vare med ét varenummer og derpå solgte den samme vare videre med et andet varenummer, bliver varenummeret nu helt automatisk indlæst i kartoteket og flyttet direkte fra indkøbsordre til salgsordre.

Quiink In er enkelt, smart og hurtigt

”Når jeg bestiller en vare, mærker jeg kreditorordren med mit ordrenummer. Når Quiink In automatisk indlæser kreditorfakturaen, fører den nummeret fra kreditorordren over på min egen ordre på et splitsekund, så min debitorfaktura er dannet med det samme,” fortælller Jane Thiemke.

Hun har kun lovord om det nye system: ”Jeg er vildt benovet og begejstret for Quiink In. Det er enkelt, smart og hurtigt – intet mindre end genialt!”

Malerselskabet A/S

  • Malerselskabet er en af Danmarks store og velrenommerede malervirksomheder.
  • Malerselskabet har mere end 60 års erfaring med malerydelser inden for nybygning, renovering, facaderenovering og vedligeholdelse for en række kunder inden for boligselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger, erhvervsejendomme, administratorer, entreprenører og industrivirksomheder.
  • Medarbejderne er erfarne og selvstændige malersvende med stor faglig viden.
  • Planlægning, udførelse og opfølgning på arbejdspladserne varetages af Malerselskabets fagligt kompetente konduktører.

Download kundecase (pdf)