Kundecase: Quiink Weight sparer halvanden dags indtastning pr. måned


Quiink Weight overfører vejedata fra ScanX til Microsoft C5 hos Tonny Madsen A/S

Nedbrydning af bygningsaffald

"Tonny Madsen A/S har kontor på Skotlandsvej i Svendborg, men vi har startet en ny plads på Heldagervej," fortæller kørselsleder Helene Madsen.

"Hertil har vi flyttet vores modtageanlæg og knuseanlæg. Her modtager vi genbrugsasfalt, affald fra nedbrudte broer, gammelt beton, gammelt tegl, bygningsaffald og gammelt træ.

Affaldet bliver knust og brugt til vejfyld, træet bliver knust og solgt videre til spånpladefabrikker."


Vejedata blev indtastet i Microsoft C5

Når lastbilerne kommer ind på pladsen på Heldagervej, bliver deres last vejet ved hjælp af vægtsystemet ScanX fra Scanvægt. Systemet er installeret både på Skotlandsvej og på Heldagervej. 

Data fra vejningen bliver sendt til Helene på kontoret på Skotlandsvej via internettet med information om kunde, varenummer og mængde.

Langsommelig indtastning

Når Helene skal fakturere, skal det hele flyttes over i regnskabssystemet Microsoft C5.

"Før sad jeg med et fanebladssystem og fandt data frem og tastede dem ind i Microsoft C5. Det tog halvanden dag hver måned," siger Helene.
 
Helene tog kontakt til Christian Juhl Petersen fra InterConnect for at høre, om han kunne løse problemet.

Quiink Weight letter arbejdet

Christian lavede Quiink Weight, der består af et nyt skærmbillede i Microsoft C5, "Behandling af ScanX".

Quiink Weight gjorde Helenes arbejde meget nemmere. "Nu lægger jeg vejedata fra ScanX over på en USB-nøgle og flytter dem til Microsoft C5," siger Helene. "Så kan jeg pakke alle vejsedlerne sammen i ordrer.

Det tager ingen tid at fakturere nu. Nu tjekker jeg bare lige data, og indtil videre har jeg ikke fundet nogen fejl. Det sparer en masse tid."

Download kundecase (pdf)