Quiink In til C5


Nyt modul til C5 der sparer tid og reducerer fejl for alle i virksomheden!


Til dig der sidder i en virksomhed hvor økonomisystemet hedder Microsoft Dynamics C5 og samtidig har ansvar for økonomi, IT og optimering af virksomhedens interne arbejdsgange bør du læse videre her.

Microsoft har valgt at ”pensionere” den gode gamle C5 om nogen år, og det betyder at både Microsoft såvel som andre producenter, via forhandlere gør alt hvad de kan for at lokke virksomheder over på andre systemer, for hjulene skal jo holdes i gang.

Desværre ender skift af økonomisystemer ofte ud som dyre implementeringer, hvor krav og forventninger alligevel ikke indfries.

Endvidere er din virksomheds C5 sandsynligvis ændret med forskellige tilpasninger, som enten er deciderede standardmoduler eller skræddersyede tilpasninger, som over årene er passet ind, så de 100 % indfrier forventningerne.

Set i det lys er udskiftning og implementering af nyt IT herunder specielt nyt økonomisystem er således ofte en langsommelig og sej proces, der både trækker ressourcer ud af virksomhedens personale men også får indledende budgetter til at falde til kort.

Samlet set gør ovenstående kendsgerninger, at rigtig mange virksomheder, som kan genkende forholdene beskrevet ovenfor, har rigtig svært ved at finde argumentet for at ”skifte” C5 ud. C5 fungerer, og løser både operationelle og rapporteringsmæssige opgaver i dagligdagen fra top til bund i organisationen.

Derfor er der ofte tvivl og skepsis i ledelsen: Skal man skifte C5 med noget andet - Skal eller skal ikke?

Med ”Quiink In” til C5 vil det blive væsentligt lettere at træffe dette valg!

Der er ikke nødvendigvis grund til panik og forhaste en ny implementering, for C5 kører jo fint, og nu – for en overkommelig omkostning – kan det blive endnu lettere!

Sæt investeringen i forhold til gevinsten og mål din ROI direkte efter kort tid.

Der spares helt op til 30% af medgået tid til hhv. registrering og godkendelse og bogføring for såvel bogholder som de involverede godkendere, og det betyder flere lønkroner spares og ender på bundlinjen. Samtidig reduceres tastefejl væsentligt og de digitale opslag gør især projektstyring markant lettere.

”Quiink In” passer til C5 version 2012, 2010 og 2008.

Implementering af ”Quiink In” er også ganske overkommeligt. Normalt tager det mellem 4-6 timer for en fuld implementering af en standardløsning inklusiv installation, opsætning samt gennemgang/undervisning, og voila, så er i kørende!

”Quiink In” fungerer absolut bedst, hvis du anskaffer et EAN nummer (gs1.dk) og en digital postmand til at modtage fra (Truelink), men det vil også kunne fungere udelukkende med egen registrering fra email/pdf og/eller scanner.

I neden stående skema ses en kalkulation af omkostninger på ”Quiink in” inkl. rigtig elektronisk modtagelse på EAN gennem Truelink:


Med ”Quiink In” til C5 har det aldrig været lettere, hvorfor vi stiller spørgsmål igen: Skal, eller skal ikke?

Lidt om teknik

Se fakturaflowet i virksomheden
Se demonstrationsvideo
Bestil EAN nr (GLN Lokationsnummer her)
Læs mere om truelink her

Lidt om Truelink

Du skal oprettes i TrueLink via Bliv medlem

Efterfølgende skal der installeres en såkaldt TrueLink Klient som er et program, som sørger for at route elektroniske fakturaer ned på egen PC/server.


Økonomi for modtagelse af faktura:

  • Opsætning og tilslutning af EAN til modtagelse af faktura kr. 4.000,00
  • Registrering af profiler i NemHandel Registeret kr. 1.000,00 pr. profil. (I skal oplyse hvilke profiler der ønskes oprettet i Nemhandel Registret)
  • Kvartalsmæssig abonnementsopkrævning som beregnes ud fra det forventede antal modtagne fakturaer pr. år. Prisen er kr. 0,675 pr. modtaget faktura, og der faktureres for minimum 2.500 fakturaer pr. år.Andre Quiink løsninger til Microsoft Dynamics C5

Quiink API

 

Tilgå C5 funktionalitet uden om Microsoft C5 klienten (vedligehold bl.a. debitorer, ordrer/projekter og fakturagrundlag)

Quiink Biltorvet

 

Integrationsmodul til biltorvet, som søger for at hente bilens oplysninger ind I C5 herunder, model, mærke, stelnummer, alder, etc.

Quiink Booking

 

Få overblik over dine serviceaftaler i Microsoft C5

Quiink Cash report

 

Hvis du mister eller glemmer at udskrive kasserapport eller –journal og der ER bogført, kan du nemt, hurtigt og enkelt genudskrive denne, som hvis den endnu ikke var bogført.

Quiink Collection

 

Abonnementsopkrævning fra C5

Quiink Consolidated Balance

 

Mulighed for at konsolidere balancer mellem flere regnskaber (kræver SQL og version 2008 eller over)

Quiink CRM

 

Få overblik over kunder og salgsaktiviteter i Microsoft C5

Quiink DocMaker

 

Lav dokumenter automatisk i Microsoft C5

Quiink HR

 

En enkelt HR løsning som bygger på medarbejderkartoteket

Quiink POS

 

Microsoft C5 kasseløsning til butikker

Quiink Pricer

 

Administration af elektroniske hyldeforkanter til butik eller lager

Quiink Reporter

 

Dynamisk rapportering af Microsoft C5 data i Excel (pivot, grafer osv. med balance, debitor, kreditor og salgsstatistikker m.v.)

Quiink Salary

 

Integration til dataløn/multidata direkte til/fra økonomisystemet

Quiink ScanNet

 

Integration mellem ScanNet WebShop 2 og Microsoft C5

Quiink Service

 

Styr reparationer og serviceeftersyn i Microsoft C5

Quiink SMS

 

Afsend SMS direkte til/fra Microsoft C5, f.eks. til timeregistrering, kørselsanvisninger, adresser osv.

Quiink Stock by age

 

Mulighed for at vise lagerlister fordelt efter alder (FIFO eller LIFO) med antal eller værdi

Quiink Weight

 

Overfør vejedata fra ScanX til Microsoft C5