+45 23 200 600

NAV - den enkle løsning

Microsoft Dynamics NAV er hurtigt at implementere, nemt at konfigurere, og simpelt at anvende

Enkelhed er kernen i Microsoft Dynamics NAV. Samtidig dækker dets avancerede funktioner alt, du har brug for til at drive en succesfuld virksomhed og få den til at vokse.

Mere end en million bruger NAV

Flere end 1 million brugere har anvendt Microsoft Dynamics NAV til at forenkle og strømline deres specialiserede forretningsprocesser, og det kan i dag fås i flere end 40 landeversioner.

  • Omfattende end-to-end-funktionalitet – så du kan administrere alle aspekter af din virksomhed
  • Grænsebrydende – håndter flere sprog og valutaer, når du opererer på tværs af landegrænser
  • Tilpasning – nemt at tilpasse til brugerne, og hurtigt at skræddersy til netop din virksomhed
  • Nemt at bruge, implementere og vedligeholde – du vil på kort sigt være i stand til at forbinde systemet med dine eksisterende virksomhedsapplikationer og se produktiviteten stige. På længere sigt får du en innovativ virksomhedsløsning med lave vedligeholdelsesomkostninger

NAV opfylder din virksomheds behov

Uanset, hvor specialiseret din virksomhed er, eller hvor i verden du befinder dig, kan Microsoft Dynamics NAV opfylde din virksomheds behov, gøre dine medarbejdere mere effektive og hjælpe din virksomhed med at forblive konkurrencedygtig.

Microsoft Dynamics NAV samler din virksomheds funktioner i ét integreret system

NAV er nemt at lære, enkelt at bruge og hurtigt at implementere. Og i takt med at din virksomhed udvikler sig, er Microsoft Dynamics NAV en pålidelig platform for vækst.

NAV er enkelt, smart, innovativt

Microsoft Dynamics NAV er alt, du kræver af en moderne forretningsløsning og passer til din måde at drive en virksomhed på. Med Microsoft Dynamics NAV kan du:

  • Øge produktiviteten – forbedrer dine marginer
  • Nemt producere grafik, tabeller og rapporter – optimerer din forretningsplan
  • Gøre dine processer gennemskuelige og effektive – giver kundetilfredshed og gør det nemt at måle virksomhedens præstation
  • Skabe vækst i din virksomhed – Microsoft Dynamics NAV tilpasser sig hurtigt ændringer i din virksomhed og på markedet, mens omkostningerne til vedligehold forbliver lave.

Har du lyst til at få mere information om og priser på Microsoft NAV, så ring til os på tlf. 23 200 600.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

1 + 9 =