+45 23 200 600

Microsoft Dynamics C5 Light

Microsoft C5 Light - grundpakken der giver dig en god start

Microsoft Dynamics C5 er opbygget i moduler. C5 Light er grundpakken, der indeholder en række basismoduler. Du kan købe flere moduler til Microsoft C5, efterhånden som din virksomhed vokser, og du får brug for dem. 

C5 Light

Microsoft C5 Light indeholder en række basisfunktioner til dit regnskab. Her er plads til 100 kunder og 300 varenumre.

Kom godt i gang med Microsoft Dynamics C5 Light

Med Microsoft C5 grundpakken kan du danne egne adhoc-udskrifter, oprette og vedligeholde aktioner og funktioner, samt importere og eksportere data. C5 Light gør det dermed nemt for dig at komme godt i gang med den grundlæggende fakturering og økonomistyring. Det gælder uanset, hvilken branche din virksomhed er i, da Microsoft C5 Light grundpakken kan tilpasses individuelt til enhver branche.

Læs mere her

C5 Light grundpakken er et modulopbygget regnskabsprogram, der inkluderer:

Et finansmodul med en kontoplan

hvor du kan oprette op til 300 finanskonti. Modulet inkluderer også et ubegrænset antal momskoder og regnskabsperioder, og du kan udskrive finansrapporter samt kontoudtog.

Et debitormodul

med plads til maksimalt 100 kunder i kartoteket. Modulet kan anvendes til at udskrive saldolister, kontoudtog, rentenotaer og rykkere samt til at foretage rentetilskrivning og fakturere med eller uden brug af lagermodulets varenumre.

Et kreditormodul

med plads til maksimalt 100 leverandører. Dertil kan modulet anvendes til at registrere købsfakturaer, udskrive saldolister og øvrige udskrifter.

Et lagermodul

hvor du kan registrere op til 300 varenumre. Her kan du bl.a. udføre lageroptælling, udføre prisdifferentiering og prisopdateringskørsler

Hvad får du

Når du vælger Microsoft C5 Light, får du desuden et generelt modul med bl.a. et firmakartotek og et medarbejderkartotek. Alt sammen i et brugervenligt interface, hvor sikkerheden og fleksibiliteten er i top. 

Læs Microsofts brochure om C5 grundpakken her (pdf) 

C5 fås et med hav af tilllægsmoduler, som sikrer, at du løbende kan udvide med funktionalitet, ekstra brugere brugere og meget andet.

Har du lyst til at få mere information om og priser på Microsoft C5, så ring til os på tlf. 23 200 600.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

5 + 13 =