+45 23 200 600

Quiink er en samling af smarte moduler, der gør hverdagen med C5 meget lettere!

Til dig der sidder i en virksomhed hvor økonomisystemet hedder Microsoft Dynamics C5 og samtidig har ansvar for økonomi, IT og optimering af virksomhedens interne arbejdsgange bør du læse videre her.

Microsoft har ”pensioneret” den gode gamle C5 i 2019, og det betyder bl.a. at både Microsoft såvel som andre producenter, via forhandlere, gør alt hvad de kan for at lokke virksomheder over på andre systemer, for hjulene skal jo holdes i gang.

Desværre ender skift af økonomisystemer ofte ud som dyre implementeringer, hvor krav og forventninger alligevel ikke indfries.

Endvidere er din virksomheds C5 sandsynligvis ændret med forskellige tilpasninger, som enten er deciderede standardmoduler eller skræddersyede tilpasninger, som over årene er passet ind, så de 100 % indfrier forventningerne.

Set i det lys er udskiftning og implementering af nyt IT herunder specielt nyt økonomisystem er således ofte en langsommelig og sej proces, der både trækker ressourcer ud af virksomhedens personale men også får indledende budgetter til at falde til kort.

Samlet set gør ovenstående kendsgerninger, at rigtig mange virksomheder, som kan genkende forholdene beskrevet ovenfor, har rigtig svært ved at finde argumentet for at ”skifte” C5 ud. C5 fungerer, og løser både operationelle og rapporteringsmæssige opgaver i dagligdagen fra top til bund i organisationen.

Derfor er der ofte tvivl og skepsis i ledelsen: Skal man skifte C5 med noget andet – Skal eller skal ikke?

Kontakt os hvis du har spørgsmål

5 + 7 =